This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

За нас

HomeЗа нас

SYNERGY DESIGN e бизнес изграден с творческото предприемачество на Стоян Пашов в съдействие с талантлив екип под неговото ръководство. SYNERGY DESIGN има за цел да обслужва клиенти, които търсят създаване на интериорен дизайн, който да е както уникално изграден според индивидуалните им нужди така и да носи отпечатъка на изкуство, естетика, и лукс.

Synergy Design предлага следните услуги:

  • Изграждане на цялостен план на интериорен дизайн, както за частния дом така и за административни, и бизнес помещения.
  • Цялостно изчисляване и доставка на материали.
  • Изработване на мебели по поръчка.
  • Цялостна реализация на интериорен дизайн: от 3D компютърна графика, до крайното завършване на всеки детайл от необходимите ремонти, и монтиране на мебели по поръчка.

“Моята най-силна мотивация е вкоренена в страстта ми да намирам потенциала на пространството за създаване на красота и уют в живота на хората. Моята цел е да доловя вътрешното усещане за красота на клиента, и да я превъплатя визуално чрез луксозен дизайн, който носи отпечатъка на изкуство пренасящо сетивата извън времето и пространството в измерението на естетиката. Интериорният дизайн е повече от бизнес и изкуство. За мен той е начин да спомагам към облагородяването на реалността, в която живеем.”

Стоян Пашов
Творчески лидер и основател
на Synergy Design