This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Кариери

HomeКариери

Стани част от нашия екип

Synergy Design приветства автобиографии от интериорни дизайнери, които вярват в собствения си потенциал. Ако сте интериорен дизайнер, който иска да се поучи от успешна компания с дългогодишен опит и ако вярвате, че можете да допринесете не само за Synergy Design, но и за вашия собствен успех, моля, подайте вашата автобиография за позицията Interior Designer. Понякога имаме свободни позиции.

Кандидатстването за позиция не гарантира интервю, но ние ще запазим вашите данни и ще ги имаме в предвид. Тъй като членовете на нашия екип израстват по време на съвместната ни работа, някои от тях решават да започнат да работят самостоятелно и оставят свободна позиция за следващите кандидати. Собственикът и лидер на Synergy Design вярва във футуристичния модел на бизнеса, където компанията печели не само от своите служители, но и им помага да израстват. Бъдете готови да работите здраво в много гъвкава и творческа среда. Докато работните часове и заплатата са фиксирани, ще имате доста свобода и скрити бонуси, стига да доставяте продукта, очакван от вас, навреме. Ще работите и ще учите, но също така ще си прекарвате много добре. Това е позиция за хора, които искат повече от заплата. Това е позиция за тези, които искат да имат възможност да се учат и развиват. Когато имаме свободна позиция и ако сте избрани, ще се свържем с вас.